Радионица у књижари,25.11.2017.

Pridružite nam se na dečjoj Radionici za maštanje u subotu, 25. novembra 2017!

Radionica je namenjena deci uzrasta od 5 do 8 godina i održaće se od 11 h do 12 h u Klubu knjižari Kreativni centar, jedinoj specijalizovanoj knjižari za decu i mlade u Beogradu (TCEurocentar, Makedonska 30).

RADIONICA JE BESPLATNA I PRIJAVE SU OBAVEZNE – pošaljite nam ime i prezime roditelja i deteta, broj mobilnog telefona i e-mail adresu na bookmaster@kreativnicentar.rs najkasnijedo petka, 24. oktobra, do 15 h. Nakon prijave dobićete mejl u kojem ćemo Vas obavestiti o tome da li ste primljeni na radionicu. Zbog ograničenog broja mesta javite nam se što pre!

U okviru ove radionice deca će imati priliku da se upoznaju s Mojim kockama za maštanjeZvezdanik  zanimljivim ekološkim kockama od kartona koje nisu samo obična igračka već i didaktičko sredstvo. Ove kocke treba prvo da se sastave, nakon čega se od njih mogu praviti razni oblici, mali i veliki – čak i u detetovoj visini. Nestandardne su veličine i većih dimenzija od klasičnih kocaka. Na njima može da se crta, piše i boji, a mogu i da se lepe razni materijali. Moje kocke za maštanje utiču na sve oblasti dečjeg razvoja u periodu od treće do devete godine. Igranjem ovim kockama podstiču se kognitivni razvoj, socioemocionalni razvoj, fizički razvoj (motorički, senzoperceptivni) i razvoj komunikacije i stvaralaštva. Kocke su pogodne za samostalne i grupne igre. Preporučuju se i deci s poteškoćama u razvoju.

Nešto više o Mojim kockama za maštanje možete da saznate na: https://www.facebook.com/Zvezdanik-195720450847140/,
https://www.instagram.com/zvezdanik/

Učesnici radionice imaće priliku da sami sklapaju ove zanimljive kartonske kocke, da prave razne velike oblike koje im nijedna igračka do sada nije pružala, kao i da na njima crtaju, da ih boje i da otkrivaju njihove neograničene mogućnosti kada su igra i zabava u pitanju.

Radionicu će voditi Ivana Radojević, osnivač brenda Zvezdanik, u okviru kojeg su nastaleMoje kocke za maštanje. Inspiraciju za ove zanimljive igračke Ivana je dobila igrajući se sa svojim detetom praznim kutijama, kao i baveći se marketingom i kreativnim poslom više od deset godina.

Samo na dan održavanja radionice i samo u našoj knjižari važiće popust od 20% na Moje kocke za maštanje – umesto 1860 dinara, kocke će samo tog dana biti prodavane po ceni od 1488 dinara.

Ukoliko se prijavite, a niste u mogućnosti da prisustvujete radionici, molimo Vas da nam to javite kako bismo mogli da ustupimo Vaše mesto drugom zainteresovanom učesniku.

Vidimo se u knjižari! 

Написао(ла) датума 23. новембра 2017.
Припада категорији: Некатегоризовано,

Оставите одговор